Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2016 15:55 - Пари работи чудесно
Автор: parinovini Категория: Бизнес   
Прочетен: 850 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 20.01.2016 16:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 imageПарите са просто инструмент, нещо, обект, за да бъдат използвани за специфични цели, тя не трябва да бъде крайният резултат. Нека парите да бъдат контролирани от не ви ли да се контролира с пари. Пари се прави, за да се използва от хора, а не обратното.

Да пари може да ви даде успех в живота, тъй като върховенството на света, ако имате пари, можете да си купите всичко, понякога дори принципи и убеждения, парите могат да направят някой забрави това, което той вярва в. Парите може да ви даде власт, слава, храна, приятели, подкрепа и позиция. Но всички тези неща могат да бъдат временни. В момента сте загубили парите си, ще загубите всичко, както добре. Няма нищо лошо като цяло състояние във вас, можете да го използвате като инвестиция. Вие имате възможност да достигне до хората по-лесно и по-ефективно. По този начин пари може да бъде помощно средство за никого.

Парите не може да бъде само един обикновен хартия, тя има стойност, но парите не трябва да се дава по-висока от значение това, което ние даваме на хората. Вярно е, че парите може да направи велики неща за хората, като той може да си купи къща, но може да унищожи всички хора в къщата, ако не се управлява правилно.

Хората с пари, специално тона то трябва да бъдат много внимателни, или бдителни. Дисциплина е необходимо да бъде в състояние да победи на желанието за използване на парите за негово добро.

Парите може да бъде добро или лошо в зависимост от мотива и ценностите на човека, който го използва. Въпреки големия размер на пари имаш, дори и да сте най-богатите в света, ако се коренят със собствени ценности и добри учения, парите ще бъдат използвани конструктивно. Вие няма да бъде убеден да жадуват за повече от това, което имате, а вместо това, ще го третира като актив в изграждането на живот и отношения.

Парите може да се използва по два начина: да се създаде и спасяване на човешки живот или да ги унищожи. Тя се намира на ръката на всеки, който има тази "най-мощно нещо на земята": ПАРИ. Ако ти се даде възможност да има много от тях, вие сте лагер огромната отговорност на рамото си, за да го използвате разумно. Това е вашият избор: да живее с пари или живея за любовта към парите.




Гласувай:
0



1. starotomagare - Евро пословица, , Дай пари на един ...
18.01.2016 18:07
Евро пословица,,Дай пари на един кмет за да разбереш кои са приятелите му"Пояснение -колкото по-големи глупости свършат толкова са по-силни взаимните им чувства (интереси).
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: parinovini
Категория: Бизнес
Прочетен: 11074
Постинги: 5
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930