Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2016 15:28 - Вземане на повече пари Започва с Как мислите за него
Автор: parinovini Категория: Бизнес   
Прочетен: 538 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.01.2016 16:05


 image
Колко пъти си мислех за себе си "Имам нужда от повече пари!" Колко пъти ти каза, "Аз трябва да направят повече пари!" Когато мислеше, или като говорихме за или получаване на повече пари. Просто мисленето или поговорката думите не ви помогнат да получите повече пари. Налице е тази нова мания "Vision Board Осъществяване!" Да си е добра идея да създадете сами визия борда. Да, това ще по някакъв начин да ви помогне да получите пари, които, което искат. Ако смятате, че поставянето на няколко снимки на елементите, които искате, като се фокусира върху тях и след това ще получите парите, които са искали и да желае. Да, това ще се случи само, че просто. Hog измиване !! Това отнема малко повече от това да направят повече пари.

Тези стъпки са 5

1. Представете си как повече пари: Така че, да пишат визията или да направите борда визия, но го вземе една стъпка напред ~ Сложете снимка, че в ума си и да видим какво има повече пари прилича. Отделете малко време всеки ден и да стане мечтател. Имам най-големият навика "ден-сънуването" Това е като да получа в зоната. Така се получи в зоната. Виж какво ще прилича с повече пари, вижте какво местата, които ще отидат и какво ще се изразходват парите на. Какво ще правиш с парите, след като го получите? Медитирайте върху това кой сте да станете.

2. Посейте семена в други. Те никога няма да имат потенциал парите, които те могат да направят, защото те не са готови да се откажат. Те винаги ще бъдат казва "Имам нужда от повече пари." Стани дарител и ще пожънат това, което сме посели.

3. Придобиване на мъдрост. Четене на книги на пари, намери наставник, който знае как да придобие пари, да вземе някои класове, но ако знаеш, че си "трябва да направят повече пари" да бъдеш мъдър в делата, свързани с пари, е това, което има значение.

4. Помислете мисли за повече пари. Вижте сами вземане висок клас инвестиции. Вижте сами като пари и парите ще дойдат при теб.

5. Заобиколете себе си с производители на пари: Има една поговорка, че вашият портфейл е същото като вас, 10-близките приятели. Така че, ако се навърта наоколо проби хора или хора, които са винаги казват: "Искам повече пари", а след това най-вероятно ще остане на същото ниво като тях. Намери някои хора, които правят парите, които искате да направите, и по този начин правят повече пари, ще дойда при вас.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parinovini
Категория: Бизнес
Прочетен: 11112
Постинги: 5
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930