Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2016 15:46 - Насладете вашите пари
Автор: parinovini Категория: Бизнес   
Прочетен: 498 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.01.2016 16:00


 



image


Всеки, който управлява парите си има причина, поради която те управляват парите си. За някои хора, може да е да се уверите, че те могат да си плащат сметките навреме. Други могат да управляват парите си, така че те винаги имат някои разходи в брой. Други, като мен, може да управляват парите си, така че те могат да спестят пари и да се натрупа богатство. Всички тези причини са основателни причини да започнат управление на парите, обаче всички тези причини са просто още една част от по-голяма цел. Вашият непосредствена цел може да се плащат сметките си навреме. Но най-голямата цел, която всички в света акциите е един и същ: всеки иска да се насладите на парите си.

Какво се наслаждавате на пари означава? Начинът, по който аз го виждам, наслаждавайки парите си означава, че имате достатъчно пари, че да можете да ги харчат за нещо забавно, без да се притеснявате за сметките си. По принцип, това е харченето на пари без да се притеснявате за финансовите последици. Сега вече знам какво някои от вас може би си мислите. "Само богатите хора наистина могат да харчат парите си без да се притеснявате за това колко.

Има няколко основни изисквания, които трябва да бъдат изпълнени, преди човек да се насладите на пари: (1) да знаете колко пари е в банката, (2) да знаете колко пари са необходими за сметки, и (3) Знай своите разходни лимити. Голямата част за тези три изисквания е, че те са взаимно. По принцип, за да отговарят на едно изискване, което трябва да имаме още едно изискване изпълнени. Ако знаете колко пари имаш и колко пари ще трябва да плаща сметките, тогава естествено ще знаете вашия лимит на разходите.

Радвайки парите си просто означава, че вие знаете точно колко пари можете да похарчите за отдих. Не е нужно да си богат; просто трябва да бъде умен. Напишете разходите си за две седмици. Виж разходите си навици. И след това се планира съответно живота си. Само защото не разполагат с достатъчно пари днес не значи, че няма да има достатъчно пари, за следващия месец. Просто управлявате парите си и след това да го ползват.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parinovini
Категория: Бизнес
Прочетен: 11071
Постинги: 5
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930